Voorwoord

Geheel onverwacht gaan we naar IJsland. Dat land van water, vuur, ijs en machtige natuur staat al enige tijd op het to-do lijstje, maar om één of andere reden (voorkeur voor het Zuidwesten in de maand april?) kwam het er niet eerder van.
We zijn normaal gezien niet direct geneigd om een kant-en-klare reis te boeken, maar deze keer, omwille van de heel korte tijdspanne tot afreis, hebben we dit toch gedaan.
IJsland is voor ons bovendien totaal vreemd en we zouden ons nog heel wat moeten inlezen hebben om alles zelf te boeken.
Het wordt hoe dan ook een eerste kennismaking en het is de bedoeling om er in de zomer van 2016 voor 2-3 weken naartoe te trekken. Dan zouden we ook het binnenland willen doen en dus ook de F-wegen, waar men enkel via 4x4 mag rijden. En laat nu net dit iets zijn wat we bijzonder graag doen.
In april wordt het echter een "brave" reis, enkel op verharde wegen.
We kijken er hoe dan ook enorm naar uit om die prachtige natuur met eigen ogen te kunnen aanschouwen.

We vliegen op 5 april, met Icelandair, vanuit Amsterdam naar Reykjavik (luchthaven Keflavik) en keren op 13 april, eveneens via Amsterdam terug.


 5 april 2015 Amsterdam - Keflavik  14u00 - 15u10  Flight time: 3u10
13 april 2015 Keflavik - Amsterdam  07u40 - 12u40 Flight time: 3u00
1 opmerking:

  1. Wow wat een prachtige foto's tot nu toe. Het is wel weer een echte Kalaman reis aan het worden. Ik geniet altijd van jouw verslagen. Ik ga zeker later nog een keer terugkijken naar de videobeelden.

    BeantwoordenVerwijderen